minusta

Oon tosi huono kirjottaa näitä, mutta ku kaikilla muillakin on tällänen niin kai mullaki pitäis sitten olla. Oon siis   -00 maailmaan saapunut omenoiden kera. Asustelen Espoossa ja varmaan tuutte näkemään mua Espoon miiteissä, saatan joskus raahautua muuallekkin päin pääkaupunkiseutua. Niin ja nukkeilua oon harrastanut kesästä 2011 asti, eli aika nuorena alotin. + Kuvailen iskän ja mun yhteisellä Nikon D80 järjestelmäkameralla. 

Ulkonäöllisesti omistan tälläset ihmeelliset ruskeesta blondiin liukuvärjätyt hiukset, vihreet silmät ja oon tosi lyhyt. Oon joku vajaat 155cm eli pätkä :(.

Ja siiis luonteeltani oon viissiin aika huumorintajunen, yleensä mut löytää nauramasta tai kavereiden kanssa sekoilemasta. Oon vissiin myös aika iloinen, vaikka kaikillahan niitä huonoja päiviä joskus on. En omasta mielestäni suutu kauheen helposti. Aluks oon yleensä aika ujo, mut sit näiden lähimpien kavereiden kanssa oon aina tekemässä jotain hullua.

Mä tykkään kesästä, viikonlopuista, sourcream&onion sipseistä, muodista, makeisista, sekoilusta kavereiden kanssa, leipomisesta, valokuvaamisesta, englannista, koirista (kotona on yks ihana pallero ♥), matkustamisesta.. Toi lista jatkuis loputtomiin. Ja kuten huomaa oon näköjään aika massa, tykkään tollasista perusjutuista. Vihaan sitten tyyppejä, jotka vaan esittää koko ajan, lesoilijoita ja salmiakkia. Noitakin ois paljon enemmän, mutta en jaksa kaikkea tohon tunkea.

Musamaultani oon silleen aika kaikkiruokanen. Ehdoton suosikki on Taylor Swift, rakastan vaan sen ääntä, tyyliä, kappaleita... Koko ihmistä! Oon siis swiftie ja ois kiva kuulla jos on muitakin. Muuten kuuntelen aika paljon vähän mitä sattuu, kaikki mitä NRJ:ltä tulee menee. Mut muita suosikkeja on varmaankin Ke$ha, Demi Lovato ja Fun. Musiikki on tosi lähellä mun sydäntä, olin peruskoulussa musaluokalla (nyt olen kaksikielisellä englanti-suomi luokalla) ja soitan myös kanteletta.

Öööääh mitäköhän tähän vielä tunkis... Eiköhän tässä nyt oo jotain, kertokaa mitä haluisitte tietää musta, niin voin listätä tähän jotain jos tarttee. Laittelen tohon alle vielä muita paikkoja mistä mut löytää.

PullipSuomi Feather
Twitter @dancingswiftly
Flickr Ida


3 kommenttia:

 1. Sulla on sama kamera ku mulla (eli toi nicon D80) sil on ihana kuvaa ;D  sweetpullipworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et on muitaki ketkä käyttää tätä samaa kameraa :D! Ja niin on, laatu on mun mielestä tosi hyvä.

   Poista
 2. ollaan samanikäsiä ja mäki alotin nukkeilun 2011 :DD ja oon vaan n.152cm

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivääni ja saavat postausintoa nousemaan ~ !