torstai 30. toukokuuta 2013

Moro vaan kaikille.

Ei ollakkaan vähään aikaan nähty, muttaa väännänpä nyt jonkinlaisen postauksen muutamista lähiaikoina otetuista kuvista. Jaksoin taas vähän panostaa muokkauksiin ja ne on joka kuvassa vähän erilaiset, jotka tarkkasilmäiset varmaan huomaa (: Uutta ulkoasua oon väsäämässä pian, ei hätää, laitan jotain kesäisempää kehiin! Mutta eipäs tässä muuta, siirrytään kuviin. Niitä on kyllä tosi vähän, mutta ei voi mitään.

Tiiän vähän samantapainen ku viimeksi...
Murheellinen tyttö

Beautiful

Pray

Kiipeilijä

Tähystelemässä

Where should I go next?

Ja niistä viime postauksen toiveista. Musashoottia voisin yrittää jossain vaiheessa, kunhan vaan löydän jonkun ihanan musan ja inspiraation. Ite ehkä halusin kokeilla kuvatarinoitakin joskus, kattoo nyt! Ja muutes btw, Willow pääse varmaan kohta kuviin. Peruukki laitetaan tällä viikolla tilaukseen kunhan olen saanut todistusrahat.

++ Suuri kiitos 90 lukijasta!!

5 kommenttia:

 1. Tosi hauskoja kuvia ! Tykkään todella paljon tuosta "Pray" -kuvasta, siitä tuli tosi nätti :) Ja ai että Noellen mekko on jybersuloinen <33 Postaileppas piakkoin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :3 Toi vika kuva on ihana *W* April!! Oot liian söpö >3< Toi pray kuva on kans tosi ihana <3 Noellen mekko on ihana *Q*

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia > u <
  yayyy kesää~
  Yhdytään roosaan ja allumurmeliin, Pray on ihana kuva c:

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! c: Sulla on oma persoonallinen tapa kuvata nukkeja ja tykkään siitä tosi paljon ♥ja sitku sun nuketki on viel tommosii täydellisyyksii niin kateeksihan tässä käy :'D

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivääni ja saavat postausintoa nousemaan ~ !