sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ensimmäinen postaus + Aprilin esittely ++ kuvia ~~


Postaus sisältää
1,5 dl höpinää
2 dl esittelyä
0,8 dl kuvia 

HUOM! Olisi kiva jos lukisit kaikki höpinät ja muut tekstit, ei ole pakko jos ei jaksa, koska täs on aika paljon tekstiä. Mut iso kiitos jos luet kaiken !

Alkuahan siis lupailin jo reilut kuukausi sitten, mutta vasta nytten sain aikaiseksi tämän ulkoasun t. perfektionisti. Yritin monta kertaa tehdä nättiä ulkoasua, mutta kaikki meni pieleen ja tääkin on sellanen nelosen arvonen : D. Lukijoitakin on kiertynyt jo 13, vaikka en ole edes blogia aloittanut... No, mutta nyt aloitan !

Päätin siis, että esittelen tässä postauksessa esikoiseni Aprilin ja seuraavassa toisen tyttöseni ja kolmennessa uusimman. Koska mulla ei ole hyviä kuvia muutakuin esikoisestani, eiku.

Nukeillani ei ole mitään draamatarinaa, saatan ehkäpä välillä (sitten kun nukkejen talo on valmistunut) tehdä jonkun kuvatarinan, varmaan jotain sellaista peruselämää tai jotain humoristista. Kattoo nyt. Mutta varmaan kuvia tuutte eniten näkemään ja niiden mukana ehkä jotain pientä kuvatarinaa välillä. Yritän olla tekemättä pelkkiä tekstipostauksia, sillä mä en ainakaan oikein välitäö niistä (ellei ole ilmoitusasiaa).

Olen siis itse -00 maailman omenoiden kera tullut tyttönen. Asun Espoossa ja olen 149cm pitkä (kyllä, olen pätkä), painoa ei naisilta sovi kysyä ^^". Nukkeilua olen harrastanut reilut puolitoista vuotta, ja tänne on ehtinyt muuttaa jo kolme tyttöstä (yhdestä heistä lisää alhaalla). Jaahh, mitäs tässä nyt kertoisi.. No rakastan kevättä ja kesää vuodenajoista. Pidän kaikesta makeasta, sourcream&onion sipseistä, kavereiden kanssa sekoilusta, koirista (täällä asuu yksi ♥♥) ja viikonlopusta, tuollasista perusjutuista.

Aprilin esittely

 
April on iloinen 14- vuotias persoona, nimensä mukaan. Tytöltä ei koskaan tunnu loppuvan huumori. Hänelle mokat eivät ole ongelma, niin kuin monille muille tuntuu olevan. Kaveripiirissä he vain nauravat toisilleen, kun sattuu moka eikä kukaan ota sitä vakavasti. April on kaikkien kaveri, tai ei nyt ihan kaikkien. Tempperamenttisuutta kuitenkin löytyy iloisen ja suloisen kuoren alta, April suuttuu erittäin helposti. Vuosien aikana hän on kuitenkin oppinut vastaanottomaan edes vähän kritiikkiä itsestään, onneksi hänelle läheiset ihmiset osaavat kohdella häntä oikealla tavalla. April on sellainen keskiverto koulussa, ja pärjää siellä ihan hyvin - ainakin omasta mielestään. Mielummin hän kuitenkin juoksentelisi kaikki päivät vain ulkona. April esittää myös aika lailla kovista, mutta totuudessa hän pelkää monia asioita ja on välillä todella säikky.

April rakastaa kevättä, varsinkin huhtikuuta tietenkin nimensä mukaan. Tyttöhän on syntynyt oikein kevään tytöksi, kun luonto on silloin kuulemma parhaimmilla. April rakastaa orankeja, ne ovat hänen mielestään todella suloisia. Luontodokumentit uppoavat tyttöön aika helposti, varsinkin jos siellä on kuvia apinaeläimistä. April pitää Hello Kittyä tyhmänä ja lapsellisena, kuten aika monia muitankin asioita. Salaa hän kuitenkin pitää kaikenlaisista leluista, mutta ei uskalla kertoa sitä muille. April rakastaa luonnonläheisiä värejä, ainakin ruskea, vihreä ja oranssi sujahtavat hänen päälleen. Punaisesta hän taitaa kuitenkin pitää eniten.

April inhoaa yli kaiken eläinrääkkäjiä ja roskaajia sun muita sademetsien ja metsien tuhoajia. Luonto on Aprilille todella lähellä sydäntä, ja hän kyllä suuttu ja menee sanomaan monille roskaajille suorat sanat päin naamaa, josta kyllä koituu yleensä ongelmia. April on rohkea, ja sanoo ettei pelkää mitään, mutta totuudessa kastemadot ja hämähäkit inhottavat häntä. April pelkää ehkä eniten luonnon saastumista ja maapalloa tuhoutumista, tietenkin salaa.

April on lontoolainen, jonne hän syntyi 1998. Perheeseen kuuluu isosisko, jonka olinpaikkaa April ei kuitenkaan tiedä. Paljoa April ei ole kertonut lapsuudestaan, paitsi sen, että hänen vanhempansa kuolivat kun April oli 13-vuotias auto-onnettomuudessa. Suruaan April ei kuitenkaan näytä.

Aurinkoisia talvikuvia
Vihdoinkin päästään tänne kuviin asti... Tosta Aprilin esittelystä tuli pitkä, toi on oikeastaan pullarista melkein kokonaan kopioitu esittely. Laitan varmaankin tuonne profiileihin vähän lyhyemmät esittelyt kaikista, tossa nyt oli vaan iso avaus kaikesta.

Nää kuvat on sitten aikas kauheita, muttakun oli niin nätti sää niin piti mennä huonoja kuvaustaitoja käyttämään, ei voi mitään. Lupaan, että seuraavaan postaukseen tulee laadukkaampia kuvia ! En kyllä voi luvata milloin se seuraava postaus tulee...



Hiukset sekasin, sori ; w ;





Oli aikas samankaltaisia, mutta ei voi mitään. Nähdään seuraavassa postauksessa !



3 kommenttia:

  1. Aww, ihana postaus! April on suloinen niinkuin aina <3 (: !

    VastaaPoista
  2. Aww, April on todella suloinen! Ihanan erinlainen, kuin muut Prupatet ja sen takia yksi suosikki nukeistani mitä tiedän :DD ♥
    + Hyvä aloituspostaus :3

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kaikille Aprililta ja multa ! Juu ja noi kädet tais olla väärinpäin, nyt vasta huomasin : D.

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivääni ja saavat postausintoa nousemaan ~ !