torstai 7. maaliskuuta 2013

~ Ikäviä uutisia

Ensinäkin, kiitos 21 lukijasta !

Lisää vaan mukaan, pääsen pian päivittelemään ahkerasti syyn miksi en voi nyt kuulette kohta.

Tässä on nyt mennyt jo reilu viikkoo siitä kun viimeksi postasin, ja vähään aikaan en pääse postailemaan, koska kaksi tyttöäni on kaljuna ja yksi pelkkä pää. April ja eräs toinen nukkeni (josta kuulette lisää sitten kun postaan) saavat uudet peruukit ja vanhat lähtee myyntiin. Myöskin tyttösillä on vaatepula, mutta tilailen tässä tänä iltana tai huomenna paljon uusia vaatteita tyttösille ♥. Postailen varmaan seuraavaan kerran aikaisintaan viikon päästä, varmasti ainakin ensi viikonloppuna, sillä silloin on Espoon miitti (mä järjestän Pullarin kautta, piilomainostusta ilmoittautukaa mukaan).

Ensi postauksessa tulee tietoa toisesta tyttösestäni sekä miitti kuvia. 40 lukijan kohdalla lupailen sitten juhlapostausta, jonka sisältö onkin sitten yllätys. Lupaan, ettei siellä ole mitään perinteista kysymyspostausta (niitä on ollut nykyään todella paljon).

Nähdään pian, älkää erottautuko lukijoista !

P.S Haluaisitteko olla niin kilttejä ja mainostaa blogiani teidän supersuosituissa blogeissanne n w n ? Tarttisin kipeästi uusia lukijoita, silloin postausintokin kasvaa.

1 kommentti:

  1. Sulle on New Blog Love -tunnustus C:! Käy mun blogissa,
    pinjanpullipblogi.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivääni ja saavat postausintoa nousemaan ~ !