sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

dare to dream

Otsikko ei liity mitenkään tähän postaukseen, sori!

Tarkkasilmäiset varmaan huomasi, että blogin banneri on vähän muuttunut. Kyllästyin siihen vanhaan, joten tein sitten tollasen (: Kertokaa mitä pidätte.

Olin siis eilen Honey-Melodin luona käymässää ja paikalla oli myös Emily. Kaikki kuvat valitettavasti epäonnistui ainakin mulla, joten siitä ei nyt yhtään kuvia ; n ;. Mutta siis, vaihdettiin Emilyn kanssa nukkeja viikoksi tai pariksi. Emilyllä on siis nyt viikon mun Noelle ja mulla hänen yli-ihana Ddalgi Sarah (jota meinaan kokoajan sanoa Leahiksi ja en yhtään tiiä miks). 

Tyttöselle on vaihdettu obitsu, ripset ja silmät, peruukki on stock, joten sen takia kuvissa on joskus hiukset vähän sekasin. Tuo peruukki tuppaa olemaan vähän sähkönen välillä ^^.

Kävin tänään kuvaamassa Sarahia ulkona ja omasta mielestäni onnistu ihan hyvin. Osa kuvista vähän ylivalottu, siksi kämäset muokkaukset. Näitä oli paljon enenemmän, kuvasin neitokaisesta toisenkin shootin sisällä, mutta kuvat tärähti tai epäonnistu huonon valotuksen takia. En jaksanut turvautua salamaan, joten tässä on nyt muutama kuva!

Sain sen seisomaan *party hard*!


Tarkennus tarkoituksella puuhun.Tää on tosi kämänen, muokkaukset kusee pahasti mut päätin kuitenkin pistää. Tykkään siitä Sarahin katseesta ja sotkusista hiuksista tässä kuvassa ♥♥.

Ensi viikolla varmaan viikonloppuna postailen, ellen aikasemmin. Viikonloppuna tulee varmaan jotain pääsiäiskuvia, en tiedä uskallanko luvata Noellen esittelyä seuraavaan postaukseen. Haluisin kyl kovasti kertoa teille minkälainen luonne sillä on. Nähdään ensi viikolla n u n!

P.S. 40:n lukijan kohdalla tulee iso juhlapostaus

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Sarah on niin ihana nukke ♥♥♥!

   Poista
 2. Ihania kuvia c: Ddalgi on niin ihana nukke o U o

  muovirakkaus.blogspot.com
  ~ käythän kurkkaamassa o.o ? ~

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivääni ja saavat postausintoa nousemaan ~ !