sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

keep your eyes open

Moikkelis moi.
se tunne ku yrität keksii erilaisia tervehdyksiä joka postaukseen

Kuten viime postauksessa vähän lupailinkin mökkikuvien lisäilemistä tänne, ja tänään vihdoin ja viimein jaksoin tehdä sen. Kuvat on siis otettu viime kahden viikon aikana, näissä kuvissa Noelleltä ei ole viellä vaihtunut chipit. Eli kultasissa ollaan pysytty, nää on vaan otettu aikasemmin.

 Tää musa ei liity mitenkään tähän, mutta niin ihana!

Shine on her face

Jos voisin lentää

Playing with hair

Lost in thoughts

Sielunsisko

"Look mama, I'm standing on my own!"

Uinnille

Siinäpä ne. Kuvia tuli otettua varmaan sata kertaa enemmän, mutta nämä olivat ne parhaat. (: Oon jostain syystä niin ylpeä itestäni, kun sain Aprilin tolla tonnin painosella peruukilla seisomaan, eikä se ees kaatunut! Proud of meh yeah. Jotkut noista kuvista saattaa olla tylsiä, mutta nää oli henkilökohtaiset lempparit. Muokkauksiin en jaksanut panostaa, nää kaikki on melkein raakoina tässä. Oma suosikki on varmaan... äh en osaa valita.

Ens kerralla sitten tänä viikonloppuna otettuja kuvia. En viitsi niitä laittaa tähän enää, koska muuten en keksisi postattavaa ensi kerralle eiku :D.

Kommenttia? Yksikin sana piristää jo päivää ♥.
Ps. Tilattiin peruukit Willowille ja Reneelle, sekä obitsu Reneelle joten heistä lisää kuvia kohtapuolin.8 kommenttia:

 1. suloiset ♥ jos voisi lentää~ on suosikkini c:
  veli (12w) tuli äske taakse vaa ''hahah mitäs alastomii nukkeja se sisko kattoo'' ku luin tota :D

  VastaaPoista
 2. Oiih~ Ihania kuvia♥ Jos voisin lentää ja tuo kuva missä April seisoo on omat lempparini ; 3 ; Oot vaan niin hyvä kuvaamaan -3- Toivottavasti ne peruukit ja obitsu tulee pian c:

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hehe toi "Look mama, I'm standing on my own!" oli liian söpö kuva (*´∀`*) Yleensä mun pitää löytää joku inspiraatio että jaksan kommentoida ja nyt kun oon kattonut näitä sun postauksia (joo olen piilostalkannut ja nyt on viimein aika munkin kommentoidan :'D) niin oon saanut ihan sairaasti inspiraatiota ja nyt kun näin ton ihanan April kuvan niin mä menin sanattomaksi ~ Sä olet niin hyvä kuvaaja ♥´ω`♥ Sun nukkesi ovat tosi söpöjä ja kivaa että saitte tilattua obitsun ja peruukit ^-^ Toivotaan että ne tulevat pian c:

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia ja tosi hieno uusi sivupohja! April ja Noelle on kyllä ihanaisiaaa! <3 Pakko myöntää, että ihanampaa Prupatea en ole tähän mennessä nähnyt kuin April! Prupate on kyllä aivan ihuna nukkeneiti. :3 Toivottavasti obitsu ja peruukit saapuvat pian. Mukava nähdä, miltä Willow ja Renee tulevat näyttämään nyt sitten. :)

  VastaaPoista
 5. Sä osaat ottaa kuvia, kaikki on täydellisesti onnistuneita (:
  Odottelen seuraavia kuvia! <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Ja sun postaukset on aina nii ihanii ku kuvat on tosi hyvä laatusii ja nukettimet yli söpöi <3

  VastaaPoista
 7. Koe 626 : Kiitos (: !
  Roosa-san : Kiitti, samaa mäki toivon.
  Moottinen : Ihanan pitkä komma ♥. Voi kiitos !
  Maija : Thanks. Itekki oon ihan suht. tyytyväinen tähän, saa nyt ainaki vähän aikaa olla. c:
  Annii : Kiitti !
  Iiitu Tirkkonen : Kiitokset sullekkin.

  VastaaPoista
 8. Jee <33 Ihanaa, Renéekin tulee kuviin ;w; Itse en malta odottaa kun sinulla niin hyvä maku on jne. X3 Mutta tosi hyviä kuvia kuin aina, tykkään eniten varmaan aina lukea miten olet nimennyt eri kuvat :3 Hyvä hyvä ~

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivääni ja saavat postausintoa nousemaan ~ !